Nyheter

Upside-down challange

I forrige uke var 6C ned i byen og hentet premien fra juletegnekonkurransen. Premien de valgte seg var spillet Upside-down challange. Med briller som snur synet opp-ned, skal elevene tegne, skrive og gjør fysiske utfordringer. Morsomt og kjekt spill!

Les mer
Sist oppdatert 11. januar 2022 08:57

GOD JUL

Eide skole ønsker alle elever og foresatte God Jul med et bilde tegnet av Ferdos i 2B. Vi ser frem til å møte alle elevene igjen mandag 3. januar.

Les mer
Sist oppdatert 21. desember 2021 12:24

Nydelig Luciatog

1A og 1B gikk i dag Luciatog i hver sin etasje på skolen. Klassene hadde dørene åpne og fikk høre nydelig luciasang. Takk til 1. trinn som gjorde starten på dagen ekstra god!

Les mer
Sist oppdatert 13. desember 2021 19:31

Nye og spennende bøker på skolebiblioteket

Skolebiblioteket skal være en arena for leseglede for elevene våre. Skolen er derfor takknemlige for at FAU har støttet skolen med penger til innkjøp av bøker. Det setter elevene ved Eide skole stor pris på.

Les mer
Sist oppdatert 5. desember 2021 16:00

Sjonglering med Flaks

7. klasse har hatt besøk av sjongleringsgruppen Flaks. Elevene fikk prøve sjonglering, flowersticks og diabolo. Dagen ble avsluttet med fremvisning for SFO. En kjempekjekk dag!

Les mer
Sist oppdatert 19. november 2021 09:44

En dag i bakvendtland

6C hadde opparbeidet seg nok BRA-kort til å kunne ønske seg en belønning. Ønsket deres var å få en bakvendtdag. Skoledagen startet derfor med å si "Takk for i dag", usunn matpakke, at jenter kledde seg som gutter og omvendt. I tillegg skulle elevene være lærere. De planla gruppevis...

Les mer
Sist oppdatert 19. november 2021 09:38

Høstmørke = refleks og lys på sykkelen

I dag tidlig var politiet på plass ved skolen for å se om elevene brukte hjelm og refleks, og om de hadde lys på sykkelen. Alle elevene som kom syklende hadde hjelm, kjempebra! Det var en lys morgen, og det er kanskje grunnen til at flere kom uten refleksvest/refleks,...

Les mer
Sist oppdatert 3. november 2021 16:34

Helsesykepleier på skolen

Helsesykepleier Alice Lund Eide vil fra neste uke være på Eide skole to dager i uka, tirsdag og torsdag fra kl. 09.00 - 13.00. Skolehelsetjenesten er en forlengelse av helsestasjonstilbudet og arbeider for å fremme barns helse og trivsel, samt forebygge sykdom og skade. Skolehelsetjenesten er en del av...

Les mer
Sist oppdatert 3. november 2021 15:57

Endelig er trivselslederne i gang igjen

Omsider var trivselslederne i gang igjen med aktiviteter, og dette var tydelig savnet! De tre lekene var godt besøkt, for å si det mildt. Masse latter, glede og aktivitet på tvers av både klasser og trinn. Kjempegøy å se lekegleden igjen etter halvannet år uten.

Les mer
Sist oppdatert 19. oktober 2021 20:29